Meditatie Amsterdam

Nieuw Meditatie Amsterdam

Vlak achter Leidseplein

Iedere Vrijdag om 20.30 uur tot 21.45 (inloop 20.15)

MEDITATIE & EASY YOGA

Mail info@meditatieamsterdam.nl

of Bel voor meer info T06 435 60 706

In deze snelle wereld hebben we alle hulp nodig om een goede basis te creëren voor ons leven. Tijdens de meditatie amsterdam & easy yoga serie herstel je de balans tussen je mentale activiteit en je fysieke activiteit. Op deze wijze kom je weer in beweging en ben je vol energie geïnspireerd om de doelen en dromen die je wilt ervaren in je leven tot werkelijkheid te brengen. 

Meditatie Amsterdam : Wat houdt het precies in?

Wie ben ik Meditaties & Easy Yoga is speciaal voor het loslaten van de oude patronen die je houden in saaie banen van 9 tot 5, die je een saai leven achter de televisie zonder avontuur en spanning laten leiden. Voornamelijk een consumerend bestaan leiden en je eigen mogelijkheden en bijzondere kwaliteiten nooit aanspreken. Je bent gaan geloven dat de wereld zoals anderen dat voor jou hebben gecreëerd dat je daar aan mee moet doen. Dat je een baan moet nemen om geld te verdienen en dat je niet de macht hebt om je eigen leven te leiden waar jij van droomt dat mogelijk is. Je hoeft daarvoor niet uit de maatschappij stappen en op een berg in een grot te gaan leven. Dit proces kun je stap voor stap beginnen vorm te geven als je de keuze maakt dat je iets anders wil voor jezelf.

Meditatie Amsterdam : Wat bieden wij

Wij bieden 8 meditatie amsterdam avonden die elk een fase zijn naar het compleet loslaten van je oude vastgeroeste patronen en een nieuwe structuur te bouwen voor waar je naar toe wil met je leven. Als je deze blauwdruk van je nieuwe leven vanuit je eigen innerlijke kracht hebt gemaakt dan is het GPS systeem van jouw leven ingesteld op die nieuwe visie die je van jezelf hebt. Je hebt jezelf opnieuw gevonden. De bestemming is ingetoetst en deze kan je steeds aanpassen hoe meer je te weten komt over wie je bent en waar je wil zijn.

Eerste Meditatie gaat over loslaten van het oude. De oude geloofsovertuigingen die je hebt overgenomen van ouders, leraren, leiders die niet meer passen. Waar je voorbij wil groeien. Loslaten betekent opruimen, ruimte maken en openen om vrij te zijn in wat je wil leven.

Tweede Meditatie gaat over het nieuwe Landschap van je Realiteit hoe ziet dat er nu uit en wat kan je de ruimte geven om te laten groeien. Wat verschijnt er in je nieuwe landschap. We gaan in deze meditatie dieper in op hoe je nu leeft en wat je wil leven.

Derde Meditatie gaat over Creatie van Realiteit, wanneer hou je jezelf voor de gek, wat doe je in werkelijkheid in je hoofd, wat creëer je echt, wat is de rommel in je hoofd.

Vierde Meditatie Wat is je Keuze, Vertrouwen hebben in het leven dat alles er is in overvloed voor jou.

Vijfde Meditatie Hoe Synchroniseer alle delen van jezelf zodat je een volledig leven leidt met steeds weer de mogelijkheid nieuwe potenties in te brengen

Zesde Meditatie Nog een over VERTROUWEN VERTROUWEN VERTROUWEN

Zevende meditatie Let op de tekenen en signalen van het leven

Achtste Meditatie Zie en ervaar  je Nieuwe Toekomst!  Alle meditaties komen hier bij elkaar en hier wordt je getoond wat je nieuwe blauwdruk is. Hierin heb jezelf nieuw leven gebracht en heb je je GPS ingeschakeld voor een heel nieuwe avontuurlijke toekomst!! Vrij om te genieten vrij om te leven zoals jij dat wil. Al het oude is losgelaten, je bent door je angsten heen gegaan en hebt jezelf de ruimte en vrijheid gegeven voorbij de standaarden en normen van de huidige maatschappij te leven.

Meditatie Amsterdam : Hoe kan ik me opgeven en wat zijn de kosten?

De kosten voor 8 meditatie & easy yoga lessen bedragen 195 euro (Inclusief BTW)

Je kunt je opgeven voor de meditatieserie via de volgende link: KLIK HIER

Meditatie Amsterdam